» Privacy verklaring

Privacy Verklaring

4B-Plus-Webwinkel.nl onderdeel van 4B-Plus B.V., respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 4B-Plus-Webwinkel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

4B-Plus-Webwinkel.nl gevestigd aan de Hogeweg 1 te Bathmen (Ov.), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:
4B-Plus B.V.
h.o.d.n.
4B-Plus-Webwinkel.nl
Hogeweg 1
7437 VH Bathmen (Ov.)

Telefoonnummer: +31 (0)570 53 88 10
E-mail: info@4b-plus-webwinkel.nl
E-mail: klantenservice@4b-plus-webwinkel.com

Overige bedrijfsgegevens:

Inschrijvingsnummer KvK: 08103438
BTW-nummer: NL8103.75.539.B01.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken?
4B-Plus-Webwinkel.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden/toepassingen:
- Het afhandelen van uw bestelling;
- Het afhandelen van uw betaling;
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefoldermateriaal;
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
- Om goederen en/of diensten bij u af te leveren;
- 4B-Plus-Webwinkel.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals: gegevens die nodig zijn voor
  belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming.
4B-Plus-Webwinkel.nl neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van 4B-Plus-Webwinkel.nl) tussen zit.

4B-Plus-Webwinkel.nl gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Mijnwebwinkel voor het versturen van nieuwsbrieven of gepersonaliseerde aanbiedingen;
- Mijnwebwinkel voor het verwerken van bestellingen, het beheren van de website en overeenkomen van het juiste levermoment;
- Mollie internetkassa (met diverse betaaldiensten waaronder IDeal, Paypal, Bancontact/Mistercash etc.) voor het verwerken van de betalingen van   de geplaatste bestellingen;
- My Parcel en PostNL voor de distributie van de bestellingen;
- Google Analytics voor het optimaliseren en aanpassen van de website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren?
Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan strikt noodzakelijk is. Deze informatie wordt gebruikt om je bestelling op de juiste manier te kunnen verwerken en zullen bij het opschonen (verwijderen) van de order worden verwijderd. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Zo hebben wij de ordergegevens nodig voor de belastingaangifte en zijn wij derhalve verplicht deze tot 7 jaar na het plaatsen van de order te bewaren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of door een mail te sturen naar klantenservice@4b-plus-webwinkel.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden.
We delen uw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen. De informatie wordt wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up). Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze 4B-Plus-webwinkel.nl site.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van uw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies.
Op de 4B-Plus-Webwinkel.nl website gebruiken we cookies; een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek. Zowel de bezoekende website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Waar worden cookies voor gebruikt?
4B-Plus-Webwinkel.nl gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze 4B-Plus-Webwinkel.nl site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. 4B-Plus-Webwinkel.nl website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies:
Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft juniet steeds uw voorkeuren te herhalen, waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessie cookies:
Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst 4B-Plus-Webwinkel.nl deze cookies?
4B-Plus-Webwinkel.nl website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie):
Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie):
Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie):
Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie):
Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie):
Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Twitter (Social Media cookie):
Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie):
Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Pinterest en diverse andere social media websites.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Afmelden voor cookies kan door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor meer informatie:
https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 4B-Plus-Webwinkel.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@4b-plus-webwinkel.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

4B-Plus-Webwinkel.nl wil u er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
4B-Plus-Webwinkel.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via het bekende telefoonnummer of mail naar klantenservice@4b-plus-webwinkel.com

Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid:
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, stuur dan uw email naar klantenservice@4b-plus-webwinkel.com

Over communicatie per e-mail:
Als je in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kan je contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief:
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zult u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon:
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is, bijvoorbeeld om u  te informeren over de bestelling die online geplaatst is.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren. Als u vindt dat onze website 4B-Plus-Webwinkel.nl niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan via onze klantenservice
contact op met ons bedrijf.

Deze privacy verklaring is opgesteld op 25 mei 2018. 4B-Plus-Webwinkel.nl onderdeel van 4B-Plus B.V. behoudt zich het recht voor onderhavige privacy verklaring - waar nodig - aan te passen. Raadpleeg daarom periodiek onze privacy verklaring.

Logo-klanten...en-service-3.jpg

© 2010 - 2018 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel