‣ Herroepingsrecht

Afbeeldingsresultaat voor garantie en retour recht


Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen - zonder opgave van redenen - de koopovereenkomst (B2C) te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen, wat redelijkerwijs nodig is, om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, met inbegrip van het ingevulde herroepingsformulier, te sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail, dient u het/de product(en) vergezeld van ons herroepings-, retourformulier* en in de originele verpakking, terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en de/het betreffende product(en) in onbeschadigde toestand door ons is/zijn ontvangen, krijgt u dienaangaande de door ons ontvangen betalingen - inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending - binnen 14 dagen terug. Wij restitueren hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
- Producten die naar specificatie gemaakt zijn;
- Zakelijke klanten met een geldig BTW-nummer.


Herroepings-/retourformulier
Kunt u per e-mail aanvragen, om vervolgens uit te printen en ingevuld meesturen met uw retourzending.

*Voor het retourneren van goederen, verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van het bij de zending bijgesloten herroepings-, retourformulier. Uiteraad kunt u over dit onderwerp ook telefonisch of per e-mail (klantenservice@4b-plus.com), contact met ons op te nemen. U ontvangt vervolgens duidelijke instructies over ”hoe verder te handelen” en…”wat u verder van ons mag verwachten”.

Is er misschien iets anders waarmee we u kunnen helpen? 
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Catalogi (download)

Download catalogus!
Vermelde prijzen in de product-
catalogus zijn geldig tot 29.02.202
Neem contact met ons op voor
een actuele scherpe offerte!

Download catalogus!
Vermelde prijzen in de product-
catalogus zijn geldig tot 29.02.202
Neem contact met ons op voor
een actuele scherpe offerte!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel