Herroepingsrecht

Afbeeldingsresultaat voor garantie en retour recht

Informatie rondom herroepings(retour)recht B2C

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen - zonder opgave van redenen - de koopovereenkomst (B2C) te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen, wat redelijkerwijs nodig is, om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, met inbegrip van het ingevulde herroepingsformulier, te sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail, dient u het/de product(en) vergezeld van ons retourformulier* en in de originele verpakking, terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en de/het betreffende product(en) in onbeschadigde toestand door ons is/zijn ontvangen, krijgt u dienaangaande de door ons ontvangen betalingen - inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending - binnen 14 dagen terug. Wij restitueren hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Deze zullen doorgaans € 6,75 bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

 • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn;
 • Zakelijke klanten.

Herroepings-/retourformulier:
Kunt u per e-mail aanvragen, om vervolgens uit te printen en ingevuld meesturen met uw retourzending.

*Voor het retourneren van goederen, verzoeken wij u vriendelijk via klantenservice@4b-plus.com, contact met ons op te nemen. U ontvangt vervolgens per mail een retourformulier alsook verdere instructies over ”hoe verder te handelen” en…”wat u verder van ons mag verwachten”.

 


+31 (0)570-538810
info@4b-plus-webwinkel.nl

 • betaalmogelijkheden
 • levering in nederland en belgië
 • dhl

Klantenservice

Top Deal Top Deal

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Onze Top Merken

Bestsellers!

www.4b-plus-webwinkel.nl/a-40335758/transport-vouwtrolleys/8867-platformwagen-van-aluminium-inklapbare-softgrip-duwbeugel-uitschuifbaar-laadvlak-420-630x410-mm-lxb-draagvermogen-150-kg-gewicht-8-6-kg/#description

NIEUW IN ONS PROGRAMMA! (Download en bestel uit de catalogus...)

 
PROTAURUS de sterke merken compleet in één catalogus...


De fetra catalogus 2017 is beschikbaar...

logo variant 1

Veilig en betrouwbaar

Indien u winkelt bij onze webwinkel, dan weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillen- bemiddeling
 • De Keurmerk-code door een aangesloten webwinkel moet worden nageleefd
 • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Namens directie en medewerkers van 4B-Plus-Webwinkel.nl

© 2010 - 2017 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel