‣ Herroepingsrecht

Afbeeldingsresultaat voor garantie en retour recht

Informatie rondom herroepings(retour)recht B2C

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen - zonder opgave van redenen - de koopovereenkomst (B2C) te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen, wat redelijkerwijs nodig is, om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, met inbegrip van het ingevulde herroepingsformulier, te sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail, dient u het/de product(en) vergezeld van ons herroepings-, retourformulier* en in de originele verpakking, terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en de/het betreffende product(en) in onbeschadigde toestand door ons is/zijn ontvangen, krijgt u dienaangaande de door ons ontvangen betalingen - inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending - binnen 14 dagen terug. Wij restitueren hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
- Producten die naar specificatie gemaakt zijn;
- Zakelijke klanten met een geldig BTW-nummer.


Herroepings-/retourformulier
Kunt u per e-mail aanvragen, om vervolgens uit te printen en ingevuld meesturen met uw retourzending.

*Voor het retourneren van goederen, verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van het bij de zending bijgesloten herroepings-, retourformulier. Uiteraad kunt u over dit onderwerp ook telefonisch of per e-mail (klantenservice@4b-plus.com), contact met ons op te nemen. U ontvangt vervolgens duidelijke instructies over ”hoe verder te handelen” en…”wat u verder van ons mag verwachten”.

Klantenservice

TOP Deal TOP Deal

Wij verzenden uw bestelling met DHL

DHL Parcel

Catalogus 2020 Tauroflex GreyLine transportwagens

Flexibele transportmiddelen bladercatalogus (4.66 Mb)

BetaalgemakU kunt ons als volgt betalen:
• iDeal
• PayPal
• Bancontact
• MasterCard
• Vooraf overmaken
• Betaling bij afhalen
• Op factuur*

(*alleen voor bedrijven en instellingen met een geldig BTW-nummer)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 24-04-2020 - Een zeer goed bedrijf.
    Die zijn afspraken nakomt,vriendelijke mensen die er...  lees meer
  • 27-03-2020 - Ben zeer tevreden met de clan car at.super handig .je...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel