‣ Over ons

Introductie
Sinds 1994 vermarkt 4B-Plus speciaalmeubilair alsmede handduw en elektrisch aangedreven interne transportmiddelen voor gebruik in facilitaire ruimtes, zoals: post, repro, achief, magazijn, bedrijfscatering etc. Daarnaast  vertegenwoordigt 4B-Plus een groot aantal gerenommeerde merken op het gebied van interne transportmiddelen, postverwerkingapparatuur, postverzendtassen, kantoormachines, kunststof opslag- en transportbakken en ergonomische bedrijfsstoelen. Al deze producten vindt u op www.4b-plus-webwinkel.nl

 ​ ​​ 

Kernactiviteiten
Deze richten zich voor een belangrijk deel op het vermarkten van bedrijfsmiddelen t.b.v. post- en documentendistributie. Door het inzetten van deze middelen kan bijv. de inkomende en uitgaande post efficiënt en kostenbesparend verwerkt worden. Daarnaast is 4B-Plus specialist op het gebied van innovatieve interne transportmiddelen, die logistieke processen alsmede werkomstandigheden sterk kunnen verbeteren. Hierbij moet gedacht worden aan de door onszelf ontwikkelde elektrisch aangedreven interne transportwagens en elektrotrekkers. Deze “state of the art” producten zijn bij uitstek geschikt voor de distributie van goederen in middelgrote en grote bedrijven alsmede kantoor- en instellingsgebouwen. Uiteraard kunnen deze arbo-vriendelijke bedrijfsmiddelen ook in een andere omgeving uitstekende diensten bewijzen.

​ ​  ​ 

Nieuwe productconcepten
Met het recentelijk ontwikkelde FlexyCart® intern-transport-concept, kan de opbouw met behulp van een dockingstation volautomatisch van de wagen afgenomen worden. De verwisselbare opbouwen vinden hun toepassing in bijvoorbeeld de distributie van post, dossiers, kantoorartikelen kopieerpapier etc. Ook opbouwen gericht op ICT en TD ondersteuning alsmede de verzorging van broodmaaltijden, koffie- en drankvoorziening, automaten- en restaurantbevoorrading, zijn onderdeel van dit flexibel interne-transport-concept.

 ​​ ​ 

Leading through innovation
Innovatie staat hoog in het vaandel bij 4B-Plus. Aan de hand van wensen en ideeën van onze relaties, zijn de afgelopen jaren diverse innovatieve producten ontwikkeld, die de fysieke belasting op de werkplek helpen ontlasten. De overheid ondersteunt deze ontwikkelingen middels het verstrekken van subsidies. Hiermee stimuleert zij bedrijven en instellingen te investeren in arbo-vriendelijke bedrijfsmiddelen. Meer informatie over arbo-wetgeving en arbo-beleid www.szw.nl

Specialistische kennis, professioneel... en uitstekende service- en garantiecondities
Inrichten van facilitaire ruimtes vergt veel tijd en vereist kennis van zaken. De sleutel tot een succesvolle inrichting is het opstellen van een professioneel plan van aanpak. Dit geldt eveneens voor het optimaliseren van interne logistieke processen, ons andere specialisme.

Kortom, u vindt in 4B-Plus een professionele en betrouwbare partner met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van facilitaire bedrijfsinrichtingen. Het geven van waardevolle adviezen alsmede het verzorgen van een “quick scan” vergezeld van een praktisch ontwerp en een heldere, scherpe prijsopgave, zijn zaken die u standaard van ons mag verwachten. Daarnaast bieden wij, als vanzelfsprekend, uitstekende service en betrouwbare fabrieksgarantie op al onze kwaliteitsproducten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bladercatalogi 2021 pdf-format download

PROTAURUS bedrijfsmiddelen catalogus 2021

TAUROFLEX Greyline catalogus 2021

NIEUW VAN PROTAURUS bedrijfsmiddelen catalogus 2021

© 2010 - 2021 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel