‣ Garantie

Op ieder bij 4B-Plus-webwinkel.nl gekocht artikel heeft u garantie op materiaal- en/of fabricagefouten. 4B-Plus-webwinkel.nl houdt zich daarbij strikt aan de garantietermijn als per artikel vermeld in haar webwinkel www.4b-plus-webwinkel.nl

Koopt u in onze webwinkel een artikel dat binnen de gestelde garantietermijn een defect vertoont, dan adviseren wij u direct contact met ons opnemen. Onze garantietermijn bedraagt minimaal 1 jaar en geldt voor aantoonbare materiaal- en/of fabricagefouten met inachtneming van de volgende punten.

1.) 4B-Plus-webwinkel.nl geeft garantie op alle in haar webwinkel aangekochte artikelen. De garantie geldt niet indien er sprake is van normale gebruiksslijtage, welke als vanzelfsprekend kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig of oneigenlijk gebruik, waterschade, bevriezing of verontreiniging.

2.) De toekenning van de garantieclaim is in eerste instantie ter beoordeling van de leverancier c.q. fabrikant.

3.) Wanneer u een artikel hebt ontvangen dat gebreken vertoont, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst schriftelijk aan ons kenbaar te maken. De reclamatie mailen naar klantenservice@4b-plus.com.


4.) Retour gezonden artikelen dienen voorzover mogelijk in de originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van een kopie van de factuur.

5.) Lees ook over garantievoorwaarden in onze Algemene Voorwaarden (B2C)


Verzendkosten garantie artikelen:
Wanneer u een artikel voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar 4B-Plus B.V. voor uw rekening. Indien de garantie wordt gehonoreerd zijn alle kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van 4B-Plus-webwinkel.nl, zoals het verzenden naar fabrikant en retourzenden klant.

Is er misschien iets anders waarmee we u kunnen helpen? 
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Catalogi (download)

Download catalogus!
Vermelde prijzen in de product-
catalogus zijn geldig tot 29.02.202
Neem contact met ons op voor
een actuele scherpe offerte!

Download catalogus!
Vermelde prijzen in de product-
catalogus zijn geldig tot 29.02.202
Neem contact met ons op voor
een actuele scherpe offerte!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel