‣ Garantie

Op ieder bij 4B-Plus-webwinkel.nl gekocht artikel heeft u garantie op materiaal- en/of fabricagefouten. 4B-Plus-webwinkel.nl houdt zich daarbij strikt aan de garantietermijn als per artikel vermeld in haar webwinkel www.4b-plus-webwinkel.nl

Koopt u in onze webwinkel een artikel dat binnen de gestelde garantietermijn een defect vertoont, dan adviseren wij u direct contact met ons opnemen. Onze garantietermijn bedraagt minimaal 1 jaar en geldt voor aantoonbare materiaal- en/of fabricagefouten met inachtneming van de volgende punten.

1.) 4B-Plus-webwinkel.nl geeft garantie op alle in haar webwinkel aangekochte artikelen. De garantie geldt niet indien er sprake is van normale gebruiksslijtage, welke als vanzelfsprekend kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig of oneigenlijk gebruik, waterschade, bevriezing of verontreiniging.

2.) De toekenning van de garantieclaim is in eerste instantie ter beoordeling van de leverancier c.q. fabrikant.

3.) Wanneer u een artikel hebt ontvangen dat gebreken vertoont, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst schriftelijk aan ons kenbaar te maken. De reclamatie mailen naar
klantenservice@4b-plus.com.

4.) Retour gezonden artikelen dienen voorzover mogelijk in de originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van een kopie van de factuur.

5.) Lees ook over garantievoorwaarden in onze Algemene Voorwaarden B2C.


Verzendkosten garantie artikelen:
Wanneer u een artikel voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar 4B-Plus B.V. voor uw rekening. Indien de garantie wordt gehonoreerd zijn alle kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van 4B-Plus-webwinkel.nl, zoals het verzenden naar fabrikant en retourzenden klant.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bladercatalogi 2021 pdf-format download

PROTAURUS bedrijfsmiddelen catalogus 2021

TAUROFLEX Greyline catalogus 2021

NIEUW VAN PROTAURUS bedrijfsmiddelen catalogus 2021

© 2010 - 2021 4B-Plus B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel